Радио Бинар

Радио Бинар

Слушай Радио

Предложи на приятел!

Канал БГ Поп на радио Бинар

Канал Пънк джаз на радио Бинар

Канал Дуенде на радио Бинар

Канал Чилаут на радио Бинар

Канал Инди на радио Бинар

Канал Фолклор на радио Бинар

Слушай Радио

Програма на Радио Бинар

Защо Бинар? Защо 2012 година. Европейският съюз избра тази година за начало за голямото обединяване между радиото и Интернет. Чрез обединяването се дава нов тласък и посока. Печелившите от което са потребителите, където могат да слушат динамично и свежо радио съдържание.

Интернет Бинар радиото предлага 5 музикални канала: Инди, Чилаут, Дуенде, БГ Поп и Фолклор, с което добрите новини не спират до тук, като са планирани допълнителни жанрове и нови радио предавания през всичките 24 часа.

Какво може да слушате в музикалните канали:

Чилаут каналът на Бинар предоставя възможност за бърз и качествен релакс. Независимо от часът и място на слушане лесно може да забравите за тревогите и проблемите.

Пънк джаз каналът са включени записи, от най-успешните български и световни изпълнители, от всички точки на света. Границата между различни жанрове, която да разширява хоризонтите и търсенията на младите хора, провокирайки любопитство към различното.

Инди Рок каналът, тук групите, които се водят (на англ. independent, 'индипендънт' - инди) се чувстват изцяло на своя територия. Възникнали в задните дворове и гаражи през 80-те години, си запазват своята уникалност и автентичност , където пътищата им се пресичат с новите технологи и интернет стриймът.

В канала БГ Поп, ще може да се насладите на необятния колорит на българската музика от 50-те години до днес, запечатани в Първо студио на БНР. Почитателите на българската музика ще чуят отново класическите хитове от фонотеката на “Избрано от „Златният Орфей“, „Избрано от българския рок“, „Рожден ден“.