Радио HOT Dance

Предложи на приятел
Радио Hot Dancе

Радио Hot Dancе е предназначено не само за аудиторията, която предпочита евроденс музика, но и за почитателите на евро хип-хопа. Ефира на радиото е запълнен със златни хитове от 80-те и 90-те години, като музиката е предназначена за широк спектър на възрастовата граница на радиослушателите.

Медията излъчва само музика без новинарски емисии, игри и други програми. Радио Hot Dancе неотдавна започна да се излъчва свободно и в пространството на интернет . Подборът на музикалната програма се прави изцяло от музикалния редактор на радиостанцията - RJ Vladi.

Радиостанцията разполага със собствен сайт и фейсбук група. Радиостанцията може да се слуша директно в интернет пространството на сайта на радиостанцията, а също да се прочете актуална информация свързана с екипа на медията и развитието й.

Сайта разполага с опция „поръчай песен”, възможност да се дискутира в чата, както и да се гласува за най-популярно парче в обявената Топ Класация на Радио Hot Dancе, както и безплатни поздрави с предаването NRJ Night.