БНР София

Предложи на приятел




Радио София БНР

Радио София БНР е регионална радиостанция на Българското Национално Радио. Радио София БНР се отличава с програми с информационно-развлекателен характер, чиито фокус е ежедневието в забързаната ни столица.
Ако предпочитате радиостанция, която предлага множество предавания и информационни бюлетини наред с богата музикална програма, то Радио София е точно са Вас. Очакват Ви на образователни, документални предавания, дискусии и задълбочени дебати на теми, които вълнуват столичния слушател.
Програмата на новото Радио София е своеобразен кръстопът, пресечна точка на различни гледни точки, многоаспектност на информацията, която струи от нашия фрагментиран и многолик социален, политически, културен свят.
Програмата на радиото представя аналитичен анализ на обществено-политическия живот, икономиката, културата, образованието.
Какво се случва в столицата? Имате ли гражданско мнение? Какви са културните традиции на столицата? Сблъсъкът на проблемите на новото поколение и терзанията на старата генерация столичани- всичко това на честотите на Радио София БНР.